(untitled) (Серія: Історія. Політологія, 2022)
У статті досліджено зовнішній вплив Російської Федерації (РФ) на військовослужбовців Збройних Сил України (ЗСУ) через засоби мобільного зв’язку. Виокремлено основні форми впливу на військовослужбовців ЗСУ через засоби мобільного зв’язку. Розглянуто основні шляхи використання мобільних мереж противником, які дають доступ спецслужбам РФ до інформації про місцезнаходження абонента. Окреслено роботу командирів підрозділів ЗСУ щодо упередження впливу противника через засоби мобільного зв’язку на українських воїнів.