Флоркросинг як атрибут парламентаризму та представницької демократії (Серія: Історія. Політологія, 2024)
У статті розглядається проблема флоркросингу як атрибуту сучасного парламентаризму та представницької демократії. Автори розкривають суть та основні підходи до розуміння флоркросингу. Досліджено основні причини флоркросингу на сучасному етапі. Розкрито взаємозв’язок між флоркросингом і типом виборчої системи та типом мандату. На основі виокремлених причин та мотивів флоркросингу здійснено класифікацію парламентарів-флоркросерів. Показано основні негативні наслідки флоркросингу.